وزن | 320 گرم |
---|---|
عنوان انگلیسی کتاب |
Stories That Stick: How Storytelling Can Captivate Customers, Influence Audiences, and Transform Your Business |
نویسنده |
کیندرا هال |
مترجم |
نرگس قاسمی |
ترجمهویرا |
سعید یعقوبیزاده |
نسخهپرداز |
حوراء رضایی |
طراح گرافیک و صفحهآرا |
رامین مهری |
تعداد صفحه |
304 |
تیراژ |
1500 |
نوبت چاپ |
سوم |
قطع |
رقعی |
شابک |
978-622-7089-27-1 |
قدرت داستانگویی در کسبوکار
293,000 تومان
نویسنده: کیندرا هال
مترجم: نرگس قاسمی
داستان گفتن و شنیدن از ویژگیهای انسانهاست و برندهای داستانگو، اگر از این ابزار بهدرستی استفاده کنند، میتوانند از سطح عرضهکنندۀ محصول یا خدمت فراتر بروند و وارد تعامل احساسی با مشتریان و جامعه شوند؛ چیزی که خواسته و آرزوی بسیاری از برندهاست.
داستان میتواند توجه شنونده را جلب کند و او را به دنیای خود ببرد. هرچه مخاطب بیشتر درگیر داستان شود، احتمال اینکه بیشتر تحتتاثیر قرار بگیرد و دیدگاههای مطرحشده در داستان را بپذیرد بیشتر است و نهایتاً وقتی مخاطبی از دنیای داستان بیرون میآید، تغییر کرده است. نه فقط برای یک یا دو دقیقه، بلکه این تأثیرات ماندگارند.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» هم دقیقاً دست روی همین موضوع گذاشته است و توضیح میدهد که چرا داستانگویی قدرت تغییر نحوۀ اندیشیدن، احساس کردن و رفتار کردن افراد در کسبوکار را دارد و چگونه میتوانید خودتان از این قدرت استفاده کنید.
نویسندۀ این کتاب میگوید: داستانگویی همان چیزی است که مشتریان را به هواداران، کارکنان را به مبلغان کسبوکار و مدیران را به رهبران تبدیل میکند. ماهیت و اثر بازاریابی را تغییر میدهد و میتواند نگاه ما به خودمان را تغییر دهد. اینکه این تغییر چطور رخ میدهد و چطور میتوانید با مهار قدرت داستانگویی آن را ایجاد کنید موضوع این کتاب است.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» به افراد کمک میکند تا داستانهای کسبوکارشان __یعنی داستان ارزش، داستان بنیانگذار ، داستان هدف و داستان مشتری__ را پیدا کنند. مطالعۀ این کتاب را میتوان به تمام افرادی پیشنهاد کرد که قصد دارند پیامهای مختلفی مثل بیانیۀ مأموریت، متن سخنرانی، کمپین تبلیغاتی، ارتباطات درونسازمانی یا محتوای بلا گ را از رسانههای گوناگون به مخاطب خود منتقل کنند.
دانلود PDF صفحاتی از کتاب قدرت داستانگویی در کسبوکار(شامل فهرست)
موجود
علیرضا شبگرد –
اعتقاد دارم آدم ها، تیم ها و برندها برای موفق شدن حتما باید داستان داشته باشند
موفق تر ها داستان های جذاب تری دارند .
کامران –
این کتاب مطمعنا کمک زیادی به من خواهد کرد.
حامد مهرابی (خریدار محصول) –
این کتاب آنقدر جذاب است، که وقتی شروع به مطالعه میکنم نمیدانم چه مدت است که دارم کتاب می خوانم.
از تیم خوب آریاناقلم برای کتابهای خوبی که منتشر کرده سپاسگزارم
شادی –
سلام شب بخیر
سه عنوان خیره کننده، منو خیلی مشتاق کرد که سوالمو بپرسم، داستان خودتان را پیدا کنید، داستان خودتان را بسازید، داستان خودتان را بگویید،
سوالم این بود که واقعا در کتاب به این موضوع اشاره کرده که چگونه در کتاب همچین محتوایی رو خلق کنیم برای ارائه؟ یا بصورت متن محور و پیچیده و ناکارامد توضیح داده؟
مدیر سایت –
سلام و احترام
این کتاب در فصل “داستان خودتان را پیدا کنید” در مرحلهی اول توضیح میدهد که افراد چطور میتوانند متوجه شوند که اصلاً داستانی برای گفتن دارند یا خیر و در ادامه دو گام را برای پیدا کردن داستان معرفی میکند.
هر کدام از این گامها به زیر عنوانهایی تقسیم میشود و در طی آن روشهایی برای پیدا کردن ایدههای داستانی ارائه میشوند. در انتهای این فصل شما با کمک روشهایی که معرفی شدند میتوانید به مجموعهای از ایدهها برسید.
در فصل “داستان خودتان را بسازید” نویسنده یک چارچوب داستانگویی را در اختیار شما میگذارد که سه بخش دارد و به شما کمک میکند تا داستانی گیرا تعریف کنید.
و در فصل “داستان خودتان را بگویید”، مکانها و زمانهای مناسب برای داستانگویی را به شما معرفی میکند مثلاً در جلسههای ارائه.
البته باید توجه داشته باشید که این کتاب به آموزش نویسندگی نمیپردازد بلکه هدف اصلیاش پیدا کردن و تعریف داستان کسبوکارتان است.
زهرا دشتی –
با کتاب قدرت داستان گویی در کسب و کار در استوری یکی از دوستان آشنا شدم. از همون اول عنوان کتاب من رو جذب کرد: «قدرت داستانگویی» من همیشه بهش ایمان داشتم. کمی جستجو کردم ببینم کتاب در مورد چیه ولی از اونجا که کتاب تازه چاپ شده بود، جز اطلاعات خود ناشر در منابع فارسی چیزی پیدا نکردم. از اونجا که چند وقتی به موضوع قصه/داستان گویی در کسب و کار علاقهمند شدم دل رو به دریا زدم و کتاب رو سفارش دادم. چون به ناشرش یعنی آریاناقلم اعتماد داشتم و مطمئن بودم کتاب کم ارزشی نیست.
کتاب رو به عادت همیشگی در وسایل حمل و نقل عمومی شروع کردم. وقتی مقدمه رو یک نفس خوندم متوجه شدم کیندرا هال واقعا قصهگوی خوبیه! فهمیدم با آدم کاربلدی طرفم که جدا از این که محتوایی عالی به من میده، اون محتوا رو به شکل هیجان انگیز سفر در دنیای قصهها در اختیارم میگذاره. پس خودم به نویسنده سپردم و همسفر این کتاب شدم.
هال اول قصههایی از قدرت داستان گویی تعریف میکنه، در واقع ما رو با ارزش قصهها و میزان اثر گذاری اونها بیشتر آشنا میکنه خوب البته که کسی که این کتاب رو انتخاب کرده، احتمالا به این قدرت کمابیش واقف بوده. بعد قصههایی از شکافهایی که در کسب و کار بین مشتری و کسب و کار ایجاد میشه تعریف میکنه و این که چطور قصه تونسته روی این شکافها پل بزنه، در واقع چطور قصههای عالی تونستند این کار رو بکنند.
بخش دوم کتاب دقیقتر وارد فضای کسب و کار میشه و کیندرا چهار داستان اصلی کسب و کار رو معرفی میکنه، هدف و شیوهی تعریف اونها رو میگه و کلی قصه جذاب هم به بهانهی مثال برای ما تعریف میکنه. این بخش بسیار جالبه، چون کیندرا با ظرافت تفاوتهای بین این داستانها، از هدف گرفته تا شکل تعریف و حتی این که شخصیت اصلی این داستان کیه رو برای ما با وسواس یک قصه گو در ذکر جزئیات ضروری بیان میکنه.
در بخش آخر کتاب به مهمترین چالش، چالشی که حتی نویسندهها با اون روبرو هستند میپردازه، «حالا چطور قصه پیدا کنم؟» هال در این بخش به شما نشون میده اتفاقا زندگی شما هم پر از قصههای کوچک و ارزشمنده و فقط چون برای خودتون رخ داده متوجهشون نیستین. در این بخش کمک میکنه ببینید چطور میشه این قصهها رو پیدا کرد، چطور میشه بهشون شکل قصه داد و چطور میشه تعریفشون کرد و مهمتر از همه، چطور قصه مناسب با شرایط رو پیدا کرد. این بخش، به نظرم خارج از فضای کسب و کار، در زندگی عادی هم کاربرد داره و قابل استفاده است.
در ضمیمه اما، اشتباهات رایج، نکات طلایی کمک کننده و مواردی از این دست طرح شده که خوانشش بسیار راهگشاست.
کیندرا هال در این کتاب نمیخواد از شما نویسندهی حرفهای بسازه ولی & از اونجا که من دورههای نویسندگی هم گذروندم با اطمینان میگم- چهارچوبی رو ارائه میده که در نوشتن عموم داستانها هست و اصولا اساس داستان بر پایه اون هست، همین طور خوش ساختترین فرم داستان رو به عنوان روش طرح قصه آموزش میده، فرمی که به هر ایدهی حتی نه چندان شگفتی جذابیت مقبولی میده. این نشون میده نویسنده کاملا به چیزی که ازش حرف میزنه تسلط داره.
ترجمه کتاب هم بسیار خوب و روان بود. تقریبا هیچ ابهامی در درک حرف نویسنده نداشتم. به نظرم این نشون میده که نرگس قاسمی کاملا متنی که ترجمه کردن رو فهمیدند. و به خوبی و شیوایی منتقل کردند.
در نهایت هم ویرایش و صفحه بندی و چاپ خوب نشر آریاناقلم هست که لذت خوانش این کتاب رو دو چندان کرد.
توصیه میکنم این کتاب رو حتما بخونید، حتی اگر در فضای کسب و کار نیستین، چون قصهگویی، قبل از کسب و کار، در زندگی روزمره هم کاربردی هست و خانم هال به شیوهای واقعا ساده، اصول قصهگویی رو به شما یاد میده.