مسیر مطالعه

مسیر مطالعه کتاب‌های توسعه فردی

معرفی مسیر مطالعه بهترین کتاب های توسعه فردی
معرفی مسیر مطالعه بهترین کتاب های توسعه فردی

در این مطلب توضیح دادیم که بهتر است کتاب‌های توسعه فردی انتشارات آریاناقلم را با چه ترتیبی مطالعه کنید:

۱

هدف‌گذاری

هدف‌گذاری از موضوعاتی است که هم برای افراد و هم برای سازمان‌ها مسئله‌ای ضروری است. سازمانی که اهدافش مشخص نباشد نمی‌داند به کدام سمت‌و‌سو باید حرکت کند و افرادی که هدفشان را نشناسند نمی‌دانند توانایی و انرژی خود را باید صرف چه چیزی کنند. اما چطور باید اهدافمان را تعیین کنیم؟ چگونه اهداف خود را از ميان بی‌شمار اهداف انتخاب كنيد؟ و چطور بین اهدافمان، اولویت‌بندی کنیم؟ اين كتاب با مروری بر فرايند هدف‌گذاری، ايده‌ها و نكته‌های مهمی را برای غلبه بر چالش‌های هدف‌گذاری در اختیار شما قرار می‌دهد.
۲

کتاب بی حدومرز

بی‌حدومرز

این کتاب به شما کمک می‌کند تا از محدودۀ امن خود بیرون بیایید، حصارهای دورتان را بشکنید و خودتان را به چالش بکشید. جان مکسول در کتاب بی‌حد ومرز بر این موضوع تاکید می‌کند که ظرفیت انسان‌ها محدود و از پیش تعیین شده نیست. این کتاب شما را تشویق می‌کند تا با خودآگاهی از توانایی‌‌ها و ظرفیت‌های نامحدود خود شناخت بهتری پیدا کنید.
۳

هنر دستیابی

هنر دستیابی

فقط درصد کمی از افراد روی خواسته‌هایشان پافشاری می‌کنند و برای رسیدن به آن وارد میدان می‌شوند. استعداد و ایدۀ خوب داشتن فقط بخشی از معادله است. گام بعدی که گام سخت‌تری محسوب می‌شود انجام دادن است؛ یعنی تلاش برای رسیدن به اهداف و خواسته‌هایتان. این کتاب به شما می‌گوید دست از حسرت خوردن بردارید و به جای آن اقدام کنید. در این کتاب، پروفسور برنارد راث، با به‌کارگیری رویکرد تفکر طراحی تلاش می‌کند تا راهکارهایی عملی در اختیارتان قرار بدهد تا گامی عملی به سوی اهدافتان بردارید.
۴

کتاب مدیریت توجه

مدیریت توجه

اطراف ما پر از عوامل حواس‌پرتی است. رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، کامپیوترها، تلفن‌های هوشمند و ... روی میزان تمرکز ما اثر می‌گذارند. کتاب مدیریت توجه به ما یاد می‌دهد که چطور می‌توانیم برای مدت بیشتری روی یک موضوع متمرکز بمانیم و توجه‌مان را کنترل کنیم. نیر ایال نویسندۀ این کتاب علاوه‌بر این که به عوامل حواس‌پرتی اشاره می‌کند راه‌حل‌های عملی هم در اختیار ما قرار می‌دهد. در کنار این کتاب یک دفترچۀ تمرین هم قرار دارد.
۵

کتاب خلق رفتارهای ماندگار

خلق رفتارهای ماندگار

ما همه برنامه‌ریزانی عالی اما مجریانی ضعیفیم. همه‌ی ما رفتارهایی داریم که دلمان می‌خواهد تغییر و یا بهبودش بدهیم، اما اغلب نمی‌دانیم چطور باید این کار را انجام بدهیم به همین دلیل اغلب در تغییر رفتارمان موفق نمی‌شویم و به همان شکل قبلی رفتار می‌کنیم. اگر واقعا می‌خواهید بعضی رفتارهای خود را بهبود بدهید این کتاب می‌تواند به شما کمک کند. مارشال گلدسمیت در این کتاب به انگیزه‌های تغییر در افراد اشاره می‌کند و راه‌حل‌هایی را برای بهبود رفتارهای آگاهانه و ناآگاهانۀ نامطلوب را در اختیارتان قرار می‌دهد.
۶

خودباوری در خلاقیت

خودباوری در خلاقیت

این کتاب درمورد کشف خلاقیتی است که در وجود همۀ افراد فارغ از شغلشان وجود دارد. تام و دیوید کلی در این کتاب به خوانندگان می‌گویند که خلاقیت، ذاتی یا منحصربه هنرمندان نیست و از این باور به عنوان «افسانۀ خلاقیت» نام می‌برند. در مقابل افسانۀ‌ خلاقیت، خودباوری در خلاقیت وجود دارد. یعنی باور به این موضوع که در وجود همۀ ما خلاقیتی وجود دارد که در انتظار پرورش یافتن و رشد است.
7

واقع بینی

واقع‌بینی

این کتاب دربارۀ نگاه به جهان از دریچه‌ای متفاوت است. کتاب واقع‌بینی ابزاری است که می‌توانیم از آن کمک بگیریم تا با خطای کمتری محیط پیرامون خود را ببینیم و تحلیل کنیم؛ کتابی بر پایۀ آمار و اطلاعات و نمودارهایی که دید بهتری از اوضاع جهان به خواننده می‌دهد. این کتاب بررسی می‌کند که مردم چگونه واقعیت‌ها را، حتی وقتی درست جلوی چشمشان است، اشتباه برداشت می‌کنند. جهان‌بینی شما روی شیوۀ زندگی‌تان تاثیر می‌گذارد. پس اگر جهان‌بینی‌تان اشتباه باشد، حدس‌هایتان هم به‌طور نظام‌مندی اشتباه می‌شود. ولی این جهان‌بینی فاجعه‌انگار فقط به خاطر دانش قدیمی نیست. حتی افرادی هم که به آخرین اطلاعات دسترسی دارند ممکن است دربارۀ جهان اشتباه کنند. چون خطاهای ادراکی در چشمان‌مان اتفاق نمی‌افتد، بلکه در مغزمان رخ می‌دهد. مطالعۀ این کتاب به شما کمک می‌کند تا بدانید چرا ذهن این همه آدم به‌طور نظام‌مند برداشت اشتباهی از اوضاع جهان دارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *